Szerver üzemeltetés - Szerverek, hálózatok, számítógépek és megoldásaik a Somogy Informatikától. Online pénztárgépek forgalmazása és szervizelése és éves felülvizsgálata.

Szerver üzemeltetés

Szerverkörnyezet megtervezése,
felmerülő igények teljesítése,
technikai támogatás,
a rendszer frissítése,
új szolgáltatások bevezetése

Megnyitottuk webshopunkat!

Notebook, számítógépek, számítástechnikai eszközök és kiegészítők mellett, számos egyéb termék is kapható webshopunkban.

Kamerák és megfigyelőrendszerek kiépítése

Biztonságtechnikai megoldások lakások, családi házak, üzletek, irodák, telephelyek tartós védelmére. Rögzítő eszközök széles választékban!

Informatikai hálózatépítés

Otthoni hálózatoktól a nagyvállalati rendszerekig, vezetékes és vezeték nélküli megoldások mind elérhetőek kínálatunkban!

Felhős megoldások

Legyen hatékonyabb felhős megoldásainkkal! Tárolja adatait, leveleit, csoportmunka elemeit a felhőben!

Sominfo proaktív monitoring rendszer

Használjon monitorozott rendszert, értesüljön előbb rendszere esetleges hibáiról, megelőzve az időbeni és anyagi kiesést!

Szerver üzemeltetés

A Somogy Informatika Kft-nek több mint 20 éves tapasztalata van IT-infrastruktúrák tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében.
Önnek nincs más dolga, mint szerver igényeit felénk megfogalmazza és kollégáink megalkotják hozzá az Ön szempontrendszerei alapján a megbízható, biztonságos, modern és költséghatékony megoldást az első ötlettől az utolsó enterig.

Számos kis- és középvállalat szervereinek, alkalmazásainak üzemeltetését látják el felkészült, tapasztalt rendszergazdáink. Ha megbízható rendszert szeretne, bízza szervereit ránk!Szerver
Ha Önnek szüksége van kiszolgáló-infrastruktúrára, de nem szeretne belső munkatársat alkalmazni és képezni a feladatra, akkor komplex infrastruktúra üzemeltetés szolgáltatásunk Önnek való.

Üzemeltetési szolgáltatásunkat három formában veheti igénybe:
Az első, a havi átalánydíjas modell, melyben havi fix összegért teljes körű rendszergazdai üzemeltetést és felügyeletet nyújtunk.
A második, amikor egy meghatározott fix összegért rendszergazdáink a vállalt SLA-határidőn belül rendelkezésére állnak.
A harmadik, amikor az Ön vállalkozása házon belül is rendelkezik megfelelő kompetenciával, de néha elakad és segítségre van szüksége, ilyenkor eseti óradíjas formában biztosítunk rendszergazdai és szakértői támogatást, akár helyszíni megjelenés, akár távjavítás formában.

Proaktív felügyelet és üzemeltetés
Partnereink nagy része ezt a szolgáltatásunkat veszi igénybe.

 • Ennek keretében az első lépéstől a szerver telepítésén át a teljes körű üzemeltetésig minden feladatot rendszergazda kollégáink látnak el.
  Önnek nem fog szerver miatt fájni a feje, minden üzemeltetéssel kapcsolatos feladat ránk hárul.
  Ezt az üzemeltetési formát ajánljuk azoknak, akik szeretnék, hogy szerverük a lehető legjobban üzemeljen, a lehető legnagyobb rendelkezésre állást szeretnék elérni, ám nem szeretnék egy saját üzemeltető-csapat alkalmazásának költségét magukra vállalni.
  E szolgáltatásunk igénybe vehető akár egy szerverre is, de kollégáink könnyedén ellátják komplex rendszerek, nagyobb szerverparkok üzemeltetési feladatait is, nyugodtan keressen minket bármekkora projektről is van szó.

Milyen feladatokat látunk el, mint üzemeltető?

 • Az igényeknek megfelelő szerverkörnyezet megtervezése.
 • Biztonsági mentés házirendjének megtervezése
 • Szerver és hálózati eszközök monitorozásának megtervezése és felügyelete
 • Biztonsági frissítések és egyéb patch-ek folyamatos telepítése, a rendszer frissítése, új szolgáltatások bevezetése
 • Fellépő hiba esetén a hiba javításának megkezdése és a hiba teljes javítása a vállalt SLA határidőn belül
 • Felmerülő új igények teljesítése, technikai támogatás

Hírlevél-feliratkozás