Rendszermonitorozás - Szerverek, hálózatok, számítógépek és megoldásaik a Somogy Informatikától. Online pénztárgépek forgalmazása és szervizelése és éves felülvizsgálata.

Szerver üzemeltetés

Szerverkörnyezet megtervezése,
felmerülő igények teljesítése,
technikai támogatás,
a rendszer frissítése,
új szolgáltatások bevezetése

Megnyitottuk webshopunkat!

Notebook, számítógépek, számítástechnikai eszközök és kiegészítők mellett, számos egyéb termék is kapható webshopunkban.

Kamerák és megfigyelőrendszerek kiépítése

Biztonságtechnikai megoldások lakások, családi házak, üzletek, irodák, telephelyek tartós védelmére. Rögzítő eszközök széles választékban!

Informatikai hálózatépítés

Otthoni hálózatoktól a nagyvállalati rendszerekig, vezetékes és vezeték nélküli megoldások mind elérhetőek kínálatunkban!

Felhős megoldások

Legyen hatékonyabb felhős megoldásainkkal! Tárolja adatait, leveleit, csoportmunka elemeit a felhőben!

Sominfo proaktív monitoring rendszer

Használjon monitorozott rendszert, értesüljön előbb rendszere esetleges hibáiról, megelőzve az időbeni és anyagi kiesést!

Rendszermonitorozás

Mikor cégünk növekszik, egyre több fontos információ kerül birtokunkba, amik tárolása, biztonsági mentése és archiválása döntő fontosságú. A felhasználók túlnyomó többsége – a rendszerfelügyelet oltalmát nélkülözve – csak akkor kér szakszerű segítséget, amikor már késő. Ön kerülje el ezt a hibát!
 

Túláram. Villámcsapás. Vírus. Váratlanul elérhetetlen szerver. Kémprogram. Megtelt adattárhely. Levelezési hiba. Adatveszteség. A problémák száma végtelen és Önnek jelentős idő- és pénzkiesést okoz. A megoldás a rendszerfelügyelet! Az összes üzemzavar megelőzhető vagy azonnal orvosolható, ha rendszere a megfelelő szakemberek folyamatos felügyelete mellett működik. 

Ha olyan csapatot keres, amely teljes körű megoldást kínál a cégénél felmerülő informatikai feladatokra vagy akár rendszergazdái munkáját támogatva távolról felügyeli rendszerét, ne böngésszen tovább! Szakértő csapatunk egy kézben menedzseli informatikai feladatait, alacsonyabbá és tervezhetőbbé téve kiadásait!

 
Az informatikai eszközök magukban hordozzák a bonyolult problémák lehetőségét. A vállalati rendszerek üzleti folyamatainak sérülése, esetleges adatvesztése, bizalmas adatainak illetéktelen kezekbe kerülése jelentős presztízsveszteséggel és anyagi kárral járhat. Felügyeleti szolgáltatásainkat kifejezetten az ilyen veszélyek kiküszöbölésére fókuszálva alakítottuk ki.
 
Minden cég számára kiemelten fontos üzleti folyamatainak nyilvántartása és az adatok folyamatos rendelkezésre állása. Ezért egy jól működő vállalat informatikai rendszerének kialakításakor kiemelt feladatként kezeljük a felügyelt rendszer elérhetőségét, működési biztonságát, meghibásodás esetén gyors visszaállíthatóságát. A gyakorlatban is hasznosítható statisztikák és adatok egyaránt lényegesek, szakmailag relevánsak az üzemeltetők és felhasználók számára is. Az adatok elemzésével pontosabb képet kapunk a szerverek, hálózati eszközök működéséről, az informatikai szolgáltatások felhasználásáról.
 
A felügyeleti monitorozás során létrejövő adatok és rendszerüzenetek felhasználásával egyszerűbbé és biztonságosabbá válik az üzemeltetés. A rendelkezésre álló adatok alkalmazásával gyorsan és hatékonyan avatkozhatunk közbe hibamegelőzés- és elhárítás esetén. A rendszer folyamatos felülvizsgálatával és ellenőrzésével előkerülnek a rejtett hibák és hiányosságok.
Informatikai felügyeleti szolgáltatásunkkal a fent említett összes igényre és problémára biztosítunk megoldást. Felügyeleti rendszerünk automatizált, eseményvezérelt információkkal látja el ügyfeleinket, üzemeltetési szolgáltatás igénybevétele esetén pedig azonnal meg tudjuk kezdeni a hibaelhárítást.
 

Miben segíthet Önnek rendszerfelügyelet szolgáltatásunk?

Szerver hardver komponensek monitorozása.

 

  • Szerver operációs rendszer és szolgáltatásainak monitorozása.

 

 

  • Szerver alkalmazások monitorozása.

 

 

  • Tűzfalak, tűzfal szolgáltatások monitorozása.

 

 

  • Hálózati eszközök és szolgáltatásaik monitorozása.

 

 

  • Hálózati rendszerek és telephelyek összeköttetéseinek monitorozása.

 

Hírlevél-feliratkozás