Hálózatépítés
Egynemű, szabványos hálózati struktúrák tervezése és megvalósítása, dokumentálása

Rendszerintegráció
Teljeskörű informatikai megoldások, korszerű, naprakész rendszerek telepítése és üzemelése

Megfigyelő rendszerek
Professzionális videokamera rendszerek otthon és megfigyelő rendszerek ipari felhasználásra.

Távjavítás
Szerverek és asztali gépek esetén távoli munkavégzést is kínálunk, kiszállási díj nélkül!

Lakossági értékesítés

Számítógépek

A Somogy Informatika Kft. megalakulása óta foglalkozik számítógépek kereskedelmével, összeszerelésével, rendszerintegrációjával. Több „brand” gyártó termékeit is forgalmazzuk (pl. Lenovo, HP, DELL, Fujitsu), melyek termékkínálatából a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelő PC konfigurációt tudunk ajánlani az egyszerű irodai géptől kezdve az otthoni „gamer” PC-n át a grafikus munkaállomásokig. Összeállítjuk az Önnek legmegfelelőbb PC konfigurációt az általunk forgalmazott minőségi alkatrészekből. Természetesen minden PC-vel kapcsolatos periféria (pl. monitor, billentyű, szünetmentes tápegység, villámvédő megoldások, stb.) is nagy választékban megtalálható szaküzletünkben.

Notebookok, tabletek

Cégünk új notebookok, netbookok, ultrabookok, tablet pc-k értékesítésével is foglalkozik. A rengeteg típus közül nálunk megtalálja az Önnek legmegfelelőbb ár/teljesítmény arányú készüléket, a legegyszerűbb, internetezésre használatos netbookok-tól, a játékra és grafikai munkákra szánt gépekig. Termékpalettánkban a napjainkban gyártott szinte összes gyártó készüléke fellelhető: Apple, Sony, Dell, ASUS, Samsung, Toshiba, ACER, HP, Packard Bell, Wayteq, Bluepanther, MyAudio. A folyamatosan fejlődő piaci trendeknek és újdonságoknak megfelelően kínáljuk termékeinket. Az utóbbi években a táblagépek piaca rohamos fejlődésnek indult, mivel azok számára is könnyen elérhetővé tette az internet használatát, akik még előtte nem foglalkoztak PC-vel vagy notebookkal. Termékeink között az üzleti környezetbe tervezett, nagy igénybevételt tűrő és konstans teljesítményt nyújtó készülékeket is megtalálja.

Perifériák

Monitorok, nyomtatók, routerek nagy választékban, raktárról elvihetők! Az általunk forgalmazott eszközöknél a jó ár-teljesítmény viszony mellett a megbízhatóságot tartjuk fontosnak, ennek megfelelően az ajánlott termékek többségére nem a törvényileg kötelező 1 év jótállást vállaljuk, hanem 2, 3, de akár 5 év garanciát is biztosítunk. A megbízhatóság jegyében bátran ajánljuk a Samsung, LG, HP monitorokat, nyomtatókat, Adata, Western Digital, Kingston USB winchestereket, pendrive-okat, Genius, Logitech, Microsoft multimédiás kiegészítőket (hangszórók, egerek, billentyűzetek, …). A különböző hálózati eszközök (router, switch, accesspoint) esetében kérje javaslatunkat a konkrét feladat megvalósításához, akár vezetékes UTP vagy optika, akár wireless vezeték nélküli kapcsolatról legyen szó. A folyamatos működést támogató szünetmentes áramforrások, villámvédő elosztók elengedhetetlen tartozékai a számítástechnikának. Számtalan különböző kábel – kedvező áron – raktárról elérhető (rövidebb-hosszabb, ilyen csatlakozó – olyan csatlakozó).

Kérje ajánlatunkat bármilyen, számítógéphez csatlakoztatható kiegészítővel, perifériával kapcsolatban!

Microsoft szoftverek

A Somogy Informatika Kft. megalakulása óta jelentős erőfeszítéseket tett az eladott számítástechnikai eszközök jogtiszta szoftverrel való ellátása érdekében.Cégünk aMicrosoftPartner Network tagjaként folyamatosan képzett szakembereivel olyan informatikai szolgáltatások és eszközök nyújtására képes, amelyek teljesítik a mai modern felhasználói és vállalati elvárásokat.A legújabb Microsoft operációs rendszer megjelenése mérföldkőnek számít a notebookok, táblagépek, érintőképernyők területén, miközben továbbra is biztosítja a már meglévő hardverekkel és szoftverekkel való kompatibilitást. A MicrosoftWindows szoftvercsaládja vállalati felhasználásának motorja a legújabb fejlesztésű szerver szoftver, ami a virtualizáció, az adattárolás, a hálózat, a felügyelet és a biztonság területén lényeges újdonságokat tartalmaz. AMicrosoftOffice 2013 irodai alkalmazás megjelenésével a hatékony munkavégzés eszköztárát kínáljuk a fenti platformokon történő futtatás esetén.

A Somogy Informatika Kft. segít Önnek áttekinteni a legújabb Microsoft megoldásokkal kapcsolatos lehetőségeket, újragondolni a már meglévő, vagy tervezés alatt álló informatikai rendszereket. A Microsoft termékpalettája sokrétű megoldást kínál akár OEM, dobozos vagy mennyiségi licenckonstrukcióban, a tervezés során kollégáink testreszabott, költséghatékony konstrukciót dolgoznak ki az igények figyelembevételével.

Kellékanyagok

Kizárólag kiváló minőségű kellékanyagokat forgalmazunk. Elsősorban eredeti gyártói termékeket árusítunk szaküzletünkben, de megbízható utángyártott termékeket is kínálunk ügyfeleinknek. Tintapatronok, lézertonerek, festékszalagok raktárról, továbbáfénymásoló tonerek, faxfóliák, dobegységek rendelésre kaphatóak üzletünkben. Kiemelten forgalmazott márkáink: HP, Canon, Epson, Samsung, Oki, Kyocera, Konica-Minolta, Lexmark, de egyedi igények esetén más gyártó termékeit is beszerezzük.

Irodatechnika

A számítástechnika mellett a mai kor követelményeinek megfelelő színvonalú irodai termékeket és eszközöket is értékesítünk, amiket rendelésre, általában 1-2 munkanapon belül tudunk szállítani. Spirálozógépek, laminálógépek, hőkötőgépek, vágógépek,hangrögzítők,faxok, asztali telefonok,iratmegsemmisítők és az ezekhez tartozó kiegészítők széles skálájából válogathat az alábbi márkák palettájából: Fellowes, Rexel, Esselte, Leitz, Maped, Olympus, Panasonic, Canon, Philips.

Vizuáltechnika

A felhasználók igényének megfelelően kiépített audiovizuális rendszer biztosítja az előadáshoz, oktatáshoz szükséges szolgáltatásokat, információkat, kezelőfelületeket. Az integrált rendszer optimális segítséget jelent az előadónak. A különböző vizuáltechnikai-, vezérlő- és kommunikációs eszközök ma már nélkülözhetetlen részei mindennapjainknak. Találkozunk velük a munkahelyeken, szállodában, konferencia- és rendezvényközpontokban ugyanúgy, mint otthonunkban.

A Somogy Informatika Kft. hagyományos és professzionális vizuáltechnikai eszközöket értékesít végfelhasználók részére. Portfoliónkban minden olyan termék megtalálható, amire szükség lehet egy sikeres prezentációhoz: projektorok és tartozékaik (hordtáskák, pótizzók, objektívek), installációs kellékek (fali karok, felrögzítők), vetítővásznak (hordozható, manuális, elektromos), digitális fényképezőgépek és kamerák (kiegészítők, állványok, objektívek), valamint oktatási eszközök területén interaktív táblák, oktatást segítő szoftverek, szavazó berendezések.

Alkatrészek

A Somogy Informatika Kft. megalakulása óta foglalkozik számítógép alkotórészek kereskedelmével, rendszerintegrációjával. Számítógépház, tápegység, ODD, HDD, alaplap, processzor, memória, videokártya, kontroller, kábel kapható raktárkészletről. Több neves gyártó termékeit is forgalmazzuk (pl. Intel, ASUS, Gigabyte, LG, Corsair, Chieftech, Kingston, WD, stb.), melyek termékkínálatából a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelő alkatrészt tudjuk ajánlani az Ön számítógépéhez.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát..
További információk Ok