Hálózatépítés
Egynemű, szabványos hálózati struktúrák tervezése és megvalósítása, dokumentálása

Rendszerintegráció
Teljeskörű informatikai megoldások, korszerű, naprakész rendszerek telepítése és üzemelése

Megfigyelő rendszerek
Professzionális videokamera rendszerek otthon és megfigyelő rendszerek ipari felhasználásra.

Távjavítás
Szerverek és asztali gépek esetén távoli munkavégzést is kínálunk, kiszállási díj nélkül!

Cégbemutató

A Somogy Informatika Kft. 1995. július 25-én alakult, számítástechnikával foglalkozó vállalkozás. Tevékenységi területünk a helyi adottságoknak megfelelően elsősorban Kaposvárra, Somogy megyére és a Dél-Dunántúlra terjed ki, de számos egyéb referenciával is rendelkezünk.

A Kft. legfontosabb feladatának tekinti elsősorban Somogy megye területén számítás- és irodatechnikai eszközök, valamint távközlési berendezések kereskedelmét, számítástechnikai szerviz tevékenységet, szoftver értékesítést, struktúrált informatikai hálózatok tervezését és kiépítését, valamint ezen rendszerek felügyeletét és üzemeltetését. Külön üzletágként foglalkozunk pénztárgépek és pénztárgép rendszerek telepítésével, üzembe helyezésével, szervizelésével. A mai kor egyik legnagyobb számítástechnikai kihívása az adatok védelme és biztonsága, a számítógépes vírusok elleni védekezés. A Somogy Informatika Kft. a legnevesebb adat- és vírusvédelmi rendszerek képviseletét látja el a régióban.

A Kft. meghatározó irányelve alapján tudatosan törekszik a szállító és vevő partnereivel hosszútávú együttműködés kialakítására. Ennek a céltudatos és következetes munkastílusnak köszönhetően a Somogy Informatika Kft. mára olyan megbízható, stabil partnerré nőtte ki magát, aminek eredményeképpen jelenleg Kaposvár és Somogy megye egyik legnagyobb informatikai vállalkozása.

A Somogy Informatika Kft. sikereinek és jelenlegi stabil piaci pozíciójának a kulcsa az, hogy megalakulása óta folyamatosan lépést tartott a felhasználók mindig változó szükségleteivel. A kezdeti számítástechnikai tevékenységét jelentősen túllépve jelenleg ügyfeleink komplex kiszolgálására törekszünk a számítástechnika, irodatechnika, informatika és távközlés területén egyaránt.

 

 

 

 

 

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k (sütik) használatát..
További információk Ok