Megérkezett a külső tintatartályos nyomtatók új generációja! - Szerverek, hálózatok, számítógépek és megoldásaik a Somogy Informatikától. Online pénztárgépek forgalmazása és szervizelése és éves felülvizsgálata.

Szerver üzemeltetés

Szerverkörnyezet megtervezése,
felmerülő igények teljesítése,
technikai támogatás,
a rendszer frissítése,
új szolgáltatások bevezetése

Megnyitottuk webshopunkat!

Notebook, számítógépek, számítástechnikai eszközök és kiegészítők mellett, számos egyéb termék is kapható webshopunkban.

Kamerák és megfigyelőrendszerek kiépítése

Biztonságtechnikai megoldások lakások, családi házak, üzletek, irodák, telephelyek tartós védelmére. Rögzítő eszközök széles választékban!

Informatikai hálózatépítés

Otthoni hálózatoktól a nagyvállalati rendszerekig, vezetékes és vezeték nélküli megoldások mind elérhetőek kínálatunkban!

Felhős megoldások

Legyen hatékonyabb felhős megoldásainkkal! Tárolja adatait, leveleit, csoportmunka elemeit a felhőben!

Sominfo proaktív monitoring rendszer

Használjon monitorozott rendszert, értesüljön előbb rendszere esetleges hibáiról, megelőzve az időbeni és anyagi kiesést!

Hálózatépítés

Egynemű, szabványos hálózati struktúrák tervezése és megvalósítása, dokumentálása

Rendszerintegráció

Teljeskörű informatikai megoldások, korszerű, naprakész rendszerek telepítése és üzemelése

Megfigyelő rendszerek

Professzionális videókamera rendszerek otthon és megfigyelő rendszerek ipari felhasználásra.

Távjavítás

Szerverek és asztali gépek esetén távoli munkavégzést is kínálunk, kiszállási díj nélkül!

Megérkezett a külső tintatartályos nyomtatók új generációja!

Az Epson bemutatja a következő generációs külső tintatartályos készülékeit, az új EcoTank nyomtatókat (L4150, L4160, L6160, L6170, L6190), amelyek nagyszerű fejlesztést mutatnak - az új dizájn elülső tintatartóval és továbbfejlesztett palackokkal még kompaktabbá és még könnyebben használhatóvá teszi az új modelleket.A nyomtatás szabadsága - nincs több tintacsere.epson expression et 2550 ecotank ink

Örökre megváltoztatja az Epson az otthoni nyomtatást. Külső tintatartályos nyomtatóinkhoz két évre elegendő tintát mellékelünk. Akár 90% -os megtakarításra is számíthat patron vásárlás és csere nélkül.

Nincs szükség többé tintapatronokra - A külső tintatartályos nyomtatócsalád bemutatása.

Az innovatív, ultra nagy kapacitású külső tintatartályos nyomtatókkal nincs szükség tintapatronokra, megszűnik a tintapatron vásárlása és cseréje okozta probléma. Ehelyett az ITS nyomtatókhoz tintapalackokat mellékelünk, így több ezernyi oldal nyomtatható megszakítás vagy váratlan kiadások nélkül.
Akár 90%-kal alacsonyabb lapköltség a versenytársak nyomtatóihoz képest. Ezt 20 milliü értékesített készülék bizonyítja. A csomagoláshoz mellékelt tintakészlettel akár 13.000 oldal is kinyomtatható!

Miért érdemes megvenni?

Sokféle okból kedvelhetők az Epson külső tintatartályos nyomtatók, ám szerintünk van néhány igazán figyelemreméltó, kiváló tulajdonságuk. Ezek a nyomtatók ultra alacsony költségű nyomtatási megoldást kínálnak, emellett pedig megbízhatóak és könnyen használhatók. További részletek az alábbiakban olvashatók.

 

Ultra alacsony költségű nyomtatás.

Az Epson ultra nagy kapacitású tintatartály rendkívül alacsony lapköltség mellett biztosítja az Epson-minőséget.
A nyomtatóhoz mellékelt eredeti Epson tintapalackokkal több ezer oldalt nyomtathat4.
A kényelmes, 70 és 140 ml-es tintapalackokkal rendkívül alacsony a lapköltség, amellyel a napi nyomtatási költség akár 90%-át is megspórolhatja.


Jótállás.

Az Epson világszínvonalú szolgáltatási, támogatási és jótállási programjával nyugodt lehet afelől, hogy nyomtatója az értékének maximálisan megfelelő szolgáltatást és megbízhatóságot nyújtja. A külső tintatartályos nyomtatók és az eredeti tinták használatával nyugodt lehet, hiszen az Ön nyomtatójához teljes körű Epson-garancia jár.


Micro Piezo nyomtatófej.

Az Epson egyedülálló Micro Piezo technológiájával megbízhatóan, kiváló minőségben, élénk, tiszta színekben, rendkívül gyorsan nyomtathat az innovatív, hatékony és pontos nyomtatófejnek köszönhetően. Ez az egyedülálló Epson technológia nagyon hatékonyan használja a tintát, a tintacseppeket bámulatos pontossággal helyezi el a papíron a papírpazarlás elkerülése, illetve a környezet kímélése érdekében.


Tartósság.

A nyomtató egyedi, nagy kapacitású tintatartály-rendszere megbízható színes nyomtatást garantál, a tintaújratöltés problémamentes és egyszerű.

Az eredeti Epson tintákat tisztaszobai gyártási környezetben állítják elő és az Epson Micro Piezo technológiával optimalizálják, amely páratlan minőséget, tartósságot és megbízhatóságot szavatol.


Egyszerű használat.Epson tintatartalyok

A beépített, nagy kapacitású tintatartály folyamatosan adagolja a tintát a nyomtatónak. Nem kell többé tintapatront cserélni; csak egyszerűen feltölti a tartályt az Epson tintapalackkal, és folytathatja a nyomtatást. Nemcsak hogy sokkal kényelmesebb, de nagy mennyiségben vásárolva az ár-érték arány is sokkal kedvezőbb.

 

Nyomtasson több ezer oldalt!

Melyik a legmegfelelőbb nyomtató az Ön számára? Felhasználási mennyisége és területe alapján a Somogy Informatika tud ajánlani minden felhasználónak megfelelő eszköz.


Otthoni felhasználóknak:
Az L310, L382, L386 és L486 modellekhez két teljes tintakészletet és további két fekete tintapalackot mellékeltünk. Ezzel 13 000 fekete és 6500 színes oldal nyomtatható4, amely 63 darab tintapatronnak felel meg. Ez akár két éven át napi 17 oldal nyomtatásának felel meg.

Irodai munkatársaknak:
Az L605, L655, L1455 modellek akár 11 000 oldal nyomtatására is képesek4 a mellékelt két eredeti tintakészlettel (egy készlet a három színből egy 70 ml-es és egy 140 ml-es pigment fekete tintát tartalmaz), amely két éven át akár napi 15 oldal nyomtatásának felel meg.

Fotókkal foglalkozóknak:
Az L805, L810, L850, L1800 modellekhez akár 1900 db, 10 x 15 cm méretű fotó kinyomtatására elegendő tinta tartozik5. Ez két éven át több, mint heti tizennyolc fotó nyomtatásának felel meg.


Ismerkedjen meg Epson külső tintatartályos nyomtatóinkkal: https://www.epson.hu/for-home/ink-tank-system


Ne feledje, nincs szükség több külön tintapatronokra!

Epson L310Epson L310

Ultra alacsony költségű nyomtatás - Beépített ultra nagy kapacitású tintatartály
Két évre elegendő tinta¹ - 13 000 oldal fekete-fehérben és 6500 oldal színesben³
Kiváló minőségű, megbízható nyomatok - Micro Piezo technológia és eredeti Epson tinta
Biztos üzemeltetés - Az Epson 12 hónapos vagy 30 000 oldalas jótállásával
Felhasználóbarát - Problémamentes működés, egyszerű beállítás és karbantartás

Hírlevél-feliratkozás